Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

7 σκέψεις και μια πρόταση


1. Η κατάσταση αυτή γίνεται πιο ΕΝΤΟΝΗ αφού ζούμε στην Ελλάδα, την χώρα που έχουν επιλέξει για τα νεοφιλευλέυθερα πειράματα και εκείνη που προορίζουν μάλλον για μια ελεγχόμενη πτώχευση.
2. Μιλάμε στην ουσία για Κρίση όλου του ΤΡΟΠΟΥ ανάπτυξης που είναι γνωστός σαν οικονομία της αγοράς ή καπιταλιστική οικονομία ή οικονομία των επιχειρήσεων . 
3. Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι ο μόνος κλάδος που παρουσιάζει διαρκή ανάπτυξη. Ο μόνος κλάδος που δημιουργεί ΠΑΡΑ την κρίση, και ΣΤΑ ΠΑΙΣΙΑ της κρίσης εισοδήματα.Εισοδήματα μιας μεγάλης γκάμας από συμπληρωματικά. έως και εισοδήματα αντικατάστασης των χαμένων εισοδημάτων , έως και εισοδήματα που ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ την οικονομική ελευθερία.
4. Η επιλογή στον ΚΑΘΕΝΑ λοιπόν είναι: συνεχίζω με ένα παραδοσιακό μοντέλο εργασίας και απασχόλησης στο οποίο διαρκώς  ο μισθός μου και τα εισοδήματα μειώνονται, φορολογούνται, διώκονται, και του οποίου η ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ της κοινωνικής ασφάλισης και ΣΥΝΤΑΞΗΣ κατέρρευσαν;ή
5.ΕΠΙΛΕΓΩ να δοκιμάσω το νεό ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ της δικτυακής οικονομίας στο οποίο , η διανομή προϊόντων γίνεται με κατάργηση των μεσαζόντων και αποτελεί παράλληλα και επιχείρηση  που δεν απαιτεί κεφάλαια, υπαλλήλους, γραφεία, αποθήκες,κλπ;
6. Δηλαδή παραμένω πεισματικά προσκολλημένος σε κάτι που καταρρέει ή δοκιμάζω αυτό που ανθίζει και αναπτύσσεται;
7. Αν η επιλογή σας είναι λοιπόν ΔΟΚΙΜΑΖΩ αυτό που ανθίζει και αναπτύσσεται, σας προσκαλώ να μιλήσουμε για το πως αυτό το μοντέλο ταιριάζει και μπορεί να προσαρμοσθεί στην ΔΙΚΗ σας πραγματικότητα. Με την Επιχειρηματική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε και την  ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική υποστήριξη  ανάπτυξης που έχουμε ετοιμάσει.

Αν ο χρόνος είναι χρήμα, τότε επενδύστε τον έξυπνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου